ODF 2017

I år kör vi ett lite mer komprimerat program, men som kompensation har vi lagt Muscle Car Day på en helgdag. Moparfolket får dock finna sig i att ta ledigt en måndag. Tyvärr går det inte att göra alla nöjda, vi måste ju anpassa oss till Classic Car Week’s program för att besökarna ska kunna få ut så mycket som möjligt av några dagars vistelse i Dalom.

Bilutställning
Bilutställning på Muscle Car Day med bedömning av luttrade och omutbara domare. Insläpp från kl 08:30
Alla bilar får ett nummer och en lapp där besökarna fyller i uppgifter om sitt fordon. Se till att lappen syns väl i framrutan och kom i god tid!
Utställning i två olika klasser med priser till 1:an, 2:an och 3:an:
Råaste Muskelbil och Finaste Originalbil
Prisutdelning framför läktarna på eftermiddagen.

Vi ser fram emot massor med fräna bilar från GM, Ford och Mopar, kanske ett nytt Burnout Battle (prata med någon ansvarig om du är sugen så får vi se om vi kan styra upp något), Swap Meet med gamla bildelar, försäljare med unika produkter, träffaccessoarer som affischer och t-shirts, god mat, glass, fika och ett härligt folkvimmel!
Allt fler campar och märker hur trevligt det går att ha även när mörkret lagt sig över Tallhed.

Barnaktiviteter
Sandlåda med leksaker för de minsta och så kommer även försöka dra ihop folk till en barn/ölmageanpassad brännbollstävling.

Swap Meet
På mångas begäran så fortsätter vi med marknad. Alla som vill kan ta med och sälja överblivna delar. Ingen kostnad utöver entréavgift.
Reglerna är enkla: ENDAST delar direkt relaterat till de bilar som har tillträde till utställningsområdet under de två dagarna ODF pågår. Kommer ni med annat skrot så kan ni räkna med att få packa ihop.
Tips: delar som är för stora att släpa med kan ni lista på ett papper och ta några bilder med mobilen som ni kan visa.

Säljare skall vara på plats kl 08:00.
Ring ansvarig Lars Carstens på tel nr 070-3000063 om ni har några frågor!

VARMT VÄLKOMNA!